Belediye Sitesi
  • Başbakanımız Belediye Başkanımızın Görüşme Talebini Geri Çevirmeyerek İlçemizin Sıkıntıları Hakkında Bilgiler Edindi.Sayın Başbakanımıza Sevgilerimizi İletir Teşekkürlerimizi Sunarız
  • Yürüyüş Yolu Projemizden görüntü.
  • Belediyemiz ilçe halkımız için çalışmalarına başladığı Yürüyüş Yolu Projesi büyük ölçüde tamamlanmak üzere.
  • Belediye Başkanımız İlçemize Gelen İl Başkanımız ve Millet Vekillerimizi Makamında Ağırladı.
  • Erzincan Çayırlı 6. Olağan İlçe Kongresinden Görüntüler.
  • İlçe Başkanımız Atınç BAHADIR Erzincan Çayırlı 6. Olağan İlçe Kongresinde  Belediyemizin Memleketimiz İçin Yaptığı Çalışmalar ve Hizmetler Hakkında Konuşmasını Yaptı.
  • Sayın Başbakanımız değerli vaktini bize ayırdığı için sonsuz teşekkürlerimizi  sunarız .
  • Barbaros mah. toki konutları yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları devam etmekte.
  • Çelikli Küme evleri asfalt çalışmamız sona erdi.Hayırlı uğurlu olsun.
  • 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun
  • Kurban Bayramımız Kutlu Olsun
  • Sayın Başbakanımızın göndermiş olduğu hediyeyi AK PARTİ ilçe başkanı Sayın Fatih Yıldız Belediye Başkanımıza iletti.
  • Jandarma Karakol komutanı Sayın Mustafa Sağ Yüzbaşımıza ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor yeni görev yerinde başarıların devamını diliyoruz.
  • İlçemizde görev yapan Jandarma Komutanı Mustafa Sağ Yüzbaşımıza düzenlediğimiz veda yemeğinden kare.
  • İlçemizdeki yeni yapılan çocuk parkına ilçemizde görev yapmış Şehit Savcı M. Selim Kiraz adı verilmiştir.
  • İlçemize giriş yolu kenarındaki telefon direkleri ve elektrik direkleri kaldırılarak yer altından yol genişletme çalışması yapıldı.
  • İlçemizde bulunan alevi vatandaşlarımızın başlatmış oldukları Cem Evi inşaatı için belediye olarak elimizden gelen her türlü yardımı yaptık.
  • İlçe meydanında Osmanlı tipi taşla kaplayarak halkımızın hizmetine sunduk.
  • Barbaros mahallesinde yol genişletme çalışmasından görünüm.
  • Mans dere yatağı ıslah çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor.
  • İlçemizde taziye evi yapımı gerçekleştirilmiştir.
  • İlçemizde yıkılmaya yüz tutmuş, halk sağlığını tehdit eden yerleşim yerleri kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkımı gerçekleştirilerek temizleme çalışması yapılmıştır.
  • Çocuk parkına giden caddenin yolu Osmanlı tipi taşla kaplama işlemi yapılarak güvenlik açısından cadde araç trafiğine kapatıldı.
  • Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz için modern park yapımını gerçekleştirdik. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun.
  • Sıcak asfalt çalışmaları halkımız için devam ediyor.
  • İlçemizin cadde ve sokaklarını modern yaşam standartlarına uygun şekle getirmek için sıcak asfalt çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor.
  • Haber Başlık : Belediye Başkanımız, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı
  • Haber Konu : Belediye Başkanımız, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı
  • Haber Tarih : 24.08.2017
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Sn.Başkanımız mesajında, dini bayramların insanları birbirlerine daha çok yakınlaştırdığını, kardeşlik ve barış duygularını artırdığını ifade eden Başkan mesajında, Bayramlar, kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır. Hayır, kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramının tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyor, bu duygular içerisinde Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, saygılarımı sunuyorum. dedi.
FotoğrafFotoğrafFotoğrafFotoğraf